ديزاين ناخن
ديزاين ناخن , جملات کوتاه درباره ایران , شعر های دو بیتی برای روز معلم , عکسهای عروسی فرزاد حسنی و آزاده نامداری , عکس دکوراسیون داخلی ارایشگاه زنانه , قسمت آخر سریال دیلا خانوم , پیامک قدم نورسیده مبارک , دانلود آهنگمن و بارون بابک جهانبخش , فطما گل , عکس های سریال روزی روزگاری 
آخرين مطالب
لینک های مفید

|
|

 

نکاتي براي دسرها

 

 

مواد لازم :   

 

علاقه  قدري

 

 

دسر چيست :

 

اصولا دسر به آن قسمتي از غذا گفته ميشود که پس از جمع کردن بقيه غذا ها در سفره وجود دارد.

در اروپا هنوز دسر يعني ميوه اي که بعنوان دسر در آخر غذا مصرف ميگردد معمول است گرچه اغلب از ميوه يک پودينگ يا شيريني خميري يا سوفله و يا تارت نيز سرو مي نمايند.

بعضي ار آمريکائيها در آخر غذا شيريني ميخورند و خارجيهائي که بآن کشور مسافرت ميکنند از انواع و اقسام دسرهائي که در آن کشور رائج است تعجب ميکنند چون علاوه بر مجموعه دسرهاي متنوع در ممالک مختلف مثل پودينگ از انگلستان ،تارتها از آلمان و اطريش ،مرنگ از فرانسه ، سوفله ها از ايتاليا ، آمريکائيها اقسام بستني و کيکها و کيک هاي ميوه را بجاي دسر نيز سرو ميکنند .

اقسام دسر امروزه بقدري متنوع است که تعداد آنها بسيار زياد گرديده و ما در اين قسمت سعي کرده ايم که نمونه هائي از تهيه اقسام آن را که در مواقع مختلفه مثل ميهماني رسمي ، ميهماني دوستانه ، ميهماني ناهار و يا شام و يا براي خانواده ها لازم است در دسترس شما بگذاريم ،تا با بکار بستن آنها غذاي شما مطبوعتر گردد. و در قسمتهاي ديگر براي هر کشور يا قاره انوع دسر مختص آنها را گرد آوري نمائيم .

 

 

نکات لازم براي تهيه کرم و ژله :

 

1- ژلاتين براي بسته شدن کرم مصرف ميشود زيادتر از حد معين باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معين باعث بسته نشدن کرم ميشود.

 

2- براي اينکه ژلاتين کاملا حل شود بهتر است ژلاتين را خرد کنيم و در ظرف کوچکي بريزيم و کمي آب جوش روي ژلاتين بريزيم تا ژلاتين مرطوب شود، سپس ظرف ژلاتين را روي بخار آب جوش مي گذاريم تا ذرات ژلاتين کاملا حل شود و بشکل مايع در آيد.

 

3- براي بسته شدن کرم ها در صورت داشتن فرصت بهتر است ظرف کرم را داخل يخچال بگذاريم تا کرم بسته شود. در صورت داشتن عجله ميتوان قالب را در جاي يخ گذاشت ولي بلافاصله بعد از بسته شدن کرم را بايد از جاي يخ خارج نمود و ميتوان ظرفي را پر از يخ نمود و ظرف را داخل يخ قرار داد تا کرم يا ژله بسته شود.

 

4- تخم مرغي که در شير جوشيده ميريزيم نبايد با شير بجوشد کافي است تخم مرغ و شير را مخلوط و بلافاصله از روي آتش برداريم.

 

5- براي اينکه کرم را در ظرف برگردانيم بايد قالب را در ظرف آب گرم که زياد داغ نباشد يک لحظه نگاه داريم ، بعد قالب را در ظرف بر گردانيم در ضورتيکه قالب مدت زيادتري در آب داغ بماند آب ميشود ، آب بايد بقدري باشد که داخل ظرف کرم نريزد.

 

6- براي حل کردن هر بسته ژله حاضري بطور کلي دو پيمانه آب لازم است که بهتر است يک پيمانه آب جوش و يک پيمانه آب سرد باشد. اول ژله را در آب جوش حل ميکنيم بعد آب سرد را به آن اضافه مينمائيم .

 

7- براي تهيه ژله ميوه در منزل ، براي هر پيمانه آب ميوه دو ورق ژلاتين و مقداري شکر که مقدار شکر را در آب ميوه مي ريزيم و يک جوش ميدهيم تا شکر حل شود آنرا از روي آتش بر ميداريم و ژلاتين حل شده را با آب ميوه مخلوط و سپس مصرف ميکنيم .

 

8- ژلاتين حل شده نبايد در شير جوشان ريخت چون شير ميبرد بلکه بايد شير بعد از جوشيدن کمي سرد شود آنوقت ژلاتين را با آن مخلوط کرد.

 

9- ظرف کرم يا ژله بايد از نوع فلز باشد ظرفهاي چيني يا نشکن مناسب نميباشند.

 

[ ] [ ] [ kar-ardebil ]
رپورتاژ
انجام پایان نامه
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
آپسان موتورز پارس
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
فروشگاه اسباب بازی
قیمت پرینتر | قیمت سرور
شست و شو فرش در تهران
فال حافظ
توضیحی درباره صنعت پرورش شتر مرغ
دستگاه حضور و غیاب
تور لحظه آخری پر طرف دار کشورهای تایلند مالزی دبی و کیش
مبل تالار یا صندلی مبل تالار پذیرایی
خرید بلیط چارتر هواپیما
چگونه یک آتلیه عروس​ ​و آتلیه عکاسی​​ ​خوب را انتخاب کنیم ؟
طراحی سایت اصفهان |طراحی سایت حرفه ای | سئو تضمینی سایت
معرفی جاذبه های گردشگری کرج لرستان و تورهای مشهد کیش قشم
اتوبار تهران با نامی آشنا

لینک های مفید
برنامه بدنسازی | آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | صندلی هتلی | آموزش آنلاين زبان انگليسى | vpn خرید | تابلو سنکرون و پارالل دیزل ژنراتور |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ

.: :.

آرشيو مطالب
لینک های مفید

|
امکانات وب